woensdag 28 maart 2012

De DDDD op 15 maart was Daverend!

Manon schrijft:

Hé, ga je mee? Vanavond is 't weer, DiezeDonderdag. Zeg buurman, zeg buurvrouw, zie ik u vanavond weer bij DiezeDonderdag! Hier staat de koffie en thee al klaar. Iedereen is er, beginnen maar!
Net als de eerste keer opende ook de tweede DDDD-café-avond op 15 maart met dit aanstekelijke liedje. Sommige wijkbewoners zongen zelfs al een groot deel mee. Deze 2e DiezeDonderdag was weer een erg gezellige avond. Dit keer in Popfront, dat omgetoverd was tot een knusse en sfeervolle
woonkamer. Tafelkleedjes, schemerlampjes en er was weer gratis taart!
Veel nieuwe gezichten uit de wijk kwamen een kijkje nemen en niet voor niks! De spelers van het wijktheater van Diezerpoort hadden een mooie 'stoelenact' gemaakt en vertelden op theatrale wijze wanneer zij zich het meest thuis voelden in de wijk Diezerpoort. Het waren erg leuke en verschillende
anekdotes. Mirna voelde zich bijvoorbeeld het meeste thuis als ze weer eens in de Albert Hein winkelde en verschillende buren tegenkwam met wie ze een praatje aanknoopte, alhoewel Marianne
zich het meeste thuis voelde als ze terugkwam van vakantie en haar huis helemaal schoon en opgeruimd was. Wijkbewoonster Jet verraste ons nog met een gedicht en singer/songwriter 'en ware Diezerpoorter' Ciska stond op het podium met enkele prachtig gezongen zelfgeschreven liedjes. 
De studenten van docent Theater ArtEZ lieten verschillende verrasende en hilarische scènes zien uit hun muziektheaterproject en maakten indruk met gloedvol en meerstemmig gezongen liederen.
In de vaste rubriek “Dieze Draait Door” was de “gast aan tafel” deze keer: John Rossewij van wijkkrant 'De Diezerpoorter'. De twee nieuwsgierige presentatoren van Dieze Draait Door vroegen hem het hemd van het lijf over hoe hij nou aan zijn nieuws kwam.
Het was weer een erg gevarieerde, sfeervolle en gewoonweg Daverende DiezeDonderdag!

DE VOLGENDE DIEZEDONDERDAG IS OP 29 MAART OM 19:30 IN THEATERKERK 'THE YOUNG ONES'.

Krijgt u met dit mooie weer ook de drang om taarten te gaan bakken voor de taartenbakwedstijd van de DiezeDonderdag op 29 maart? Of heeft u iets bijzonders meegemaakt, een geweldige hobby, een zeer frappant nieuwtje, mysterieus feitje of een geheimzinnig geheim?
Geef u dan op via diezedraaitdoor@hotmail.com voor de taartenbakwedstrijd of als volgende gast aan tafel bij Dieze Draait Door!  
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten